TOP termékek

Szavazás

3 az 1-ben vírus-őr az immunrendszer támogatója 30db

3 az 1-ben vírus-őr az immunrendszer támogatója 30db
3 az 1-ben vírus-őr az immunrendszer támogatója 30db

A vírusok elleni természetes védekezés jegyében született meg a Vírus-Őr.

A Vírus-Őr az immunrendszer támogatását vitaminok, antioxidánsok és gyógynövények erőteljes kombinációjával éri el.

Elősegíti az immuntestek termelését, közömbösíti a káros anyagokat, sejtmérgeket. Gyulladásgátló hatása mellett fokozza az immunvédelmet és gátolja a vírusok és patogén baktériumok szaporodását.

Kinek ajánljuk a Vírus-Őr fogyasztását?

  • Immungyengeségben szenvedőknek;
  • időseknek;
  • krónikus betegeknek, krónikus gyógyszerszedőknek;
  • metabolikus betegeknek (cukorbetegség, elhízás, krónikus veseelégtelenség);
  • fokozott kockázati besorolású munkahelyen dolgozóknak.
Bővebben
4 322 Ft
A vásárlás után járó pontok: 216 Ft
Részletek

Hatóanyagai:

Artemisinin kivonata (90%-os)

Az artemisinin az egynyári üröm (Artemisia annua) kivonata. Ez egy Ázsiában honos növény, melyet a hagyományos kínai orvoslás régóta használ különböző egészségi problémákra. Kínai kutatók izolálták belőle paraziták, vírusok és bizonyos rákos sejtvonalak ellen is hatékonynak bizonyuló összetevőt.

Az artemisinin megbirkózik többek között a maláriával, a toxoplazmával és a flavivírusokkal. Gyulladáscsökkentő, antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Vírusellenes hatása abban nyilvánul meg, hogy gátolja a vírus szaporodását, valamint fokozza az interferonok termelését, amelyek feladata az immunrendszer és a környező sejtek védekező mechanizmusának aktiválása.

Moringalevél-őrlemény

A Moringa oleifera magas vitamin- és ásványianyag-tartalommal rendelkezik. Levélőrleménye több mint 90 hatóanyagot, több mint 46 antioxidánst tartalmaz. Megtalálható benne az összes esszenciális aminosav, mely a fehérjék építőköve.

Ezen felül két olyan antibiotikumszerű molekulával támogatja az immunrendszert és erősíti a szervezetet, amelyek gátolják a patogén baktériumok szaporodását.

C-vitamin

A C-vitamin hozzájárul a csontok és a porcok, a fogak normál szerkezetéhez, az íny, a bőr, az erek egészségéhez, az immunrendszer és a szervezet védekezőképességének fenntartásához. Mint antioxidáns védi a szervezet sejtjeit a szabad gyökök károsító hatásaitól, valamint gátolja a sejtek öregedését. Ezen felül hozzájárul a normál anyagcseréhez, a kollagénképződéshez és a vas felszívódásához is.

Csökkenti a daganatos betegségek, a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Erősíti az érfalakat, fokozza a nyálkahártya és a bőr védekezését a gennykeltőkkel és más kórokozókkal szemben. Elősegíti a B- és T-limfociták differenciálódását, preventíven támogatja a felső légúti fertőzések elkerülését, valamint a direkt patogénpusztító mechanizmusokat.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!