TOP termékek

Szavazás

Várandósság és Szülés csomag

Várandósság és Szülés csomag
Várandósság és Szülés csomag

Csomagunkat azért állítottuk össze, hogy segítségedre legyen a várandósság és a szülés harmonikus megélésében.

+ AJÁNDÉK Panarom laptáskával!

Hold, gát-masszázsolaj (50 ml): Ennek a különleges olajkeveréknek a használatával rugalmassá válik a gáti szakasz, optimális esélyt adva a szülés közbeni gátvédelemnek, továbbá segít visszaállítani és megőrizni a gát állapotát a regenerálódás időszakában.

Ringató - méhlazító olajkeverék (10 ml): Stresszből eredő feszültség, feszülés esetén a hasra kenve lazító, nyugtató hatású olajkeverék.

Várandósság és Szülés kártya csomag: Pozitív és erőt adó vizuális megerősítések 52 db kártya formájában. Hiszünk a pozitív gondolatok, szavak és energiák hatalmában. Hisszük, hogy minden nő megérdemli, hogy megértsék, támogassák és higgyenek benne, különösen ebben a szenzitív és semmihez sem fogható időszakban, amikor nőből anyává válunk. 

Ez az 52 darab vizuális üzenet lehetőséget nyújt kapcsolódni önmagunkhoz és a bennünk növekvő élethez, megérteni és elengedni a félelmeinket, megtalálni és használni az erősségeinket, megélni egy kiegyensúlyozott várandósságot és felkészülni egy erőt adó szülésre! 

Minden nap húzhatsz egy pozitív megerősítést!  

A számodra leginkább fontos kártyákat tedd ki otthonodban, vagy akár veled lehetnek szüléskor, hogy segítsenek fókuszálni, erősnek és pozitívnak maradni. 

Használd és szeresd, legyen támaszod a várandósság és akár a szülés alatt is! 

18 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 945 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!