TOP termékek

Szavazás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Zafír Arany-kolloid Csepp 10 ml

Zafír Arany-kolloid Csepp 10 ml
-7%

Zafír Arany-kolloid Csepp 10 ml

Zafír Arany-kolloid Csepp 10 ml

Biokémiai kutatások területén nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy az arany vegyületek felhasználásával új, életmentő gyógyszereket fejlesszenek ki. Az arany, megfelelő formában alapvető szerepet játszik a szervezet vitalitásának (életerő) megőrzésében ill. helyreállításában.

  • aktivizálja és harmonizálja a mirigyek működését
  • nyugtatja a központi idegrendszert
  • aktivizálja a belső energiákat és javítja a belső összhangot 

Figyelem: Rendkívül fontos, az arany-kolloid elegy tisztasága – más fémek kolloidjai nem lehetnek benne!

A leghatékonyabban kolloid formában tudja a szervezetünk hasznosítani az arany kiváló egészségügyi hatásait.

Az Arany-kolloid tulajdonképpen nem más, mint desztillált vízben lebegő nagyon finom szemcséjű arany, melyet aranycseppnek vagy aranyvíznek is neveznek.

Érdekesség: A világhírű német tudós, Robert Koch orvosi Nobel-díjat kapott az arany-kolloid szervezetre gyakorolt élettani hatásainak kutatásaiért.

Általános információ: Az aranynak már az ősidőkben nagy gyógyerőt tulajdonítottak és a belőle készített „elixirt” az életet meghosszabbító szernek tartották.

A szakirodalom szerint sikeresen alkalmazható különböző idegrendszeri problémák kezelésére mint a depresszió, félelemérzet,, túlzott aggódás és fokozott stressz.. Alkalmazásával jelentősen oldódik a félelemérzet, a levertség, a szorongás és a depresszió. Az akut betegségek orvosi terápiájának kiegészítéseként azt tapasztalták, hogy megnöveli a beteg gyógyulásba vetett hitét, így az életkedvet is.

A kolloid oldatban jelen levő arany részecskék aktivizálják és harmonizálják a szervezet mirigy rendszerét, felerősíti a belső energia áramlását, megemeli a belső energia szintjét. Ismert tudományos tény, hogy a szervezeten belüli információs kapcsolatok minősége az elektronok áramlásának a függvénye., amely számos életfontosságú működési funkcióval hozható összefüggésbe.

A kolloid arany képes a sejt szintű elektromos folyamatokat és ennek következményeként kialakuló mágneses tulajdonságokat pozitívan befolyásolni. Így a szervezet belső, megbomlott egyensúlyi viszonyaira kiegyenlítő hatással lehet.

Mit kell tudni róla: A csepp alapanyaga az elektrogalvanikusan előállított kolloidális nagyságú (10-50 nm) arany, mely egy nagytisztaságú, kettős desztillációval előállított vízben van jelen Az oldat lényeges jellemzője az állandó részecske nagyság és konzintencia. A kolloid arany a rendelkezésre álló szakirodalom szerint nem toxikus, és az alkalmazásával összefüggő mellékhatást nem tártak fel. Rendkívüli hidratáló tulajdonságát annak is köszönheti, hogy az arany saját tömegének kb. 300 (!)- szoros mennyiségű víz megkötésére képes a bőrben.

Miben segít: Kiválóan alkalmas az idő előtt leépülő kollagén regenerálására. Segít a száraz, hámló, töredező, ill. zsíros bőr kezelésében. Nyugtatja a bőrt és támogatja a bőrsejtek reprodukcióját. Hatásos a fiatalkori, hormonális bőrproblémák kezelésénél, időskorban jelentkező ráncosodás csökkentésére,a kiszáradt bőrfelületek hydratálására. Rendszeres használatával helyreáll a bőrsejtek vízháztartásának egyensúlya, a bőr sima és üde lesz. Mivel az arany megtöri a fényt a bőr felületén, megváltozik a foltok és a Couprose jelenségek a fénytörés következtében eltüntethetők.

Hosszantartó hatás alakul ki.

A szervezetbe kerülve szekunder hatásként növeli az idegrendszer és a sejtek információ átviteli képességét, ezáltal a szervezet ellenálló és teljesítő képességét.

Kiválóan alkalmas az ízületi gyulladások, duzzanatok és reumás panaszok enyhítésére, a fájdalom küszöb mérséklésére.

Alkalmazás: szájon át; naponta 5-20 csepp, nyelv alá csepegtetve, legalább 1percig szájban tartva.

Külsőleg: arcápolásnál; az előzőleg megtisztított bőrfelületre 5-10 cseppet, kézzel,lassan, finoman bedörzsölünk, naponta egyszer (célszerűen este) Izületi problémák esetén; a sérült (fájdamas, gyulladt, rheumatikus,stb.) izületet,ill. annak egy kicsivel nagyobb területét, hasonlóan az arcbőrhöz, naponta 1-3 szor, 5-10 csepp aranykolloiddal bedörzsölni alkalmanként, vagy kúra szerűen (10-12 nap, minden nap egyszeri alkalmazás, majd 2 hét szünet), életkortól független.

Alkalmazható az ismert masszázs, ill. kozmetikai kezelési technikákkal.

Alkalmazása esetén lehetőleg más hidratáló készítmények együttes használatát a kezelés ideje alatt kerüljük.

Kimondottan vitaminos, vagy egyéb bőrtáplálókkal együtt, de ne egy időben (pl. reggel-este külön) alkalmazható.

A termék alkalmas öblögetés formájában a száj nyálkahártyájának (3ccl vízbe 5-6 csepp oldat) kezelésére, de felhasználható, rejtett testrészek (végbél, genitáliák, stb.) bőrfelületének ápolására is.

Tárolás: A cseppet +10 – +25ºC-on kell tárolni kerüljük vagy védjük meg az erős fénysugárzástól.

Kiszerelés: Általában 10 ml

Tartalom: Aqua bidestillata, Gold (10 mg/l – 10 ppm)

Bővebben
8 775 Ft
8 125 Ft
Kezdete: 2021.08.17   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 406 Ft
Részletek
db
Adatok
Wsfind
6202
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!