TOP termékek

Szavazás

12 az 1-ben tumor-őr 30db

12 az 1-ben tumor-őr 30db
12 az 1-ben tumor-őr 30db

Miben segíthet a Tumor-Őr?

  • Hozzájárul a daganatos sejtek elpusztításához.
  • Erősíti az immunrendszert.
  • Csökkenti a daganatot kísérő gyulladást.
  • Semlegesíti a szabad gyököket (antioxidáns hatás).
  • Elősegíti a máj regenerálódását, méregtelenítő funkcióját.
  • Csökkenti az ér benövés esélyét, ezáltal a daganat tápanyagellátását.

Adagolás:
napi 1 kapszula étkezést követően, egy pohár vízzel.

Bővebben
7 819 Ft
A vásárlás után járó pontok: 391 Ft
Részletek

Hatóanyagok:

Artemisinin

Az artemisinin az egynyári üröm hatóanyaga. A rák elleni küzdelemben úgy vesz részt, hogy a daganatos sejtekben képes beindítani az apoptózist, azaz a programozott sejthalált, ezzel csökkentve a rákos sejtek mennyiségét a szervezetben. Az egészséges sejtekben nem tesz kárt. Vizsgálatok szerint hatékonysága a tumorsejtek roncsolásában megegyezik a kemoterápiáéval, viszont az artemisinin esetében mellékhatások nem mutatkoztak.

Brokkolikivonat

Keresztesvirágú növényként a brokkoli csírája tartalmazza a rák egyik természetes ellenszerének, a szulforafánnak az előanyagát, amely a bélrendszerben képes szulforafánná alakulni. A szulforafán védelmet nyújt a legtöbb ráktípussal szemben, megakadályozza a rákos sejtek kifejlődését, de a már kifejlett daganatok kezelésében is eredményesen alkalmazható. Mára már több száz tudományos kísérletben vizsgálták a szulforafán hatásmechanizmusát és igazolták daganatellenes hatását, miközben semmilyen káros mellékhatást nem tudtak kimutatni.

Céklakivonat

A cékla az egyik legjobb antioxidáns-forrás, magas C- és E-vitamin-tartalmával segít harcolni a rákos megbetegedésekért gyakran felelőssé tehető szabad gyökök ellen. Legfontosabb összetevője a gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatású betanin, amely laboratóriumi kísérletekben gátolta a tumorsejtek növekedését. A cékla hatékonyan előzi meg a rákos betegségeket. Ha már kialakult a daganat, akkor az alternatív terápia részeként meggátolja a daganatos sejtek növekedését, terjedését.

Káposztakivonat

A káposzta a brokkolihoz hasonlóan a keresztesvirágú növényekhez tartozik, azok minden rákellenes tulajdonságával. Ez a növénycsoport a már említett szulforafán mellett egy másik rákellenes vegyületnek, az indol-3-karbinolnak is gazdag forrása. Ezek a hatóanyagok pusztítják a daganatsejteket, így a káposzta jótékonyan hat daganatok esetén, lassítja a rákkeltő anyagok felszívódását a szervezetben, valamint megakadályozza a rosszindulatú sejtek szaporodását, növekedését.

Máriatövismag-kivonat

A máriatövisnek közismert a májregeneráló, méregtelenítő hatása, amelyért hatóanyaga, a szilimarin a felelős. Májvédő szerepén túl a máriatövis kivonata segíti a daganat elleni védekezést is. Az immunrendszer erősítésével csökkenti a rák kockázatát, és megállítja a rákos daganat növekedését. Rákellenes hatását a tudományos kutatások is alátámasztják. A szilimarin antioxidáns-tartalma megvédi az egészséges sejteket a károsodásoktól és a mutációtól. Segíti a sejtregenerációt, meggátolja a méreganyagok felgyülemlését a szervezetben.

Kurkumakivonat

Ez a népszerű sárga fűszernövény számos területen fejti ki szervezetünkre gyakorolt jótékony hatását, mivel erős antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik. Többek között rákellenes hatását is kimutatták laboratóriumi körülmények között. Hatóanyaga a kurkumin, amely gyulladáscsökkentő tulajdonsággal bír, és gátolja a rákos daganat táplálása miatt létrejövő fokozott érképződést, így a tumor kevesebb tápanyaghoz jut.

Zöldtea-kivonat

Antioxidáns hatásánál fogva a zöld tea hatóanyagai védenek a szabad gyökök kóros elszaporodása ellen, így hozzájárulnak a daganatos megbetegedések megelőzéséhez, illetve kezeléséhez. A zöld teában lévő EGCG vegyület képes úgy elpusztítani a rákot okozó sejteket, hogy az egészséges sejteket nem károsítja, sőt, a normál működésű sejteknek megerősíti a védekezőképességét. Ráadásul a zöld tea erősíti más daganatellenes szerek hatását is.

Gyömbérkivonat

A gyömbér azon felül, hogy nagyon hatékony immunerősítő és gyulladásgátló, segítségünkre van a daganatos elváltozások megelőzésében és kezelésében. A gyömbér képes megakadályozni a sejtek kontrollálatlan osztódását, valamint képes gátolni az új vérerek létrejöttét, melyek a daganatos sejtek tápanyagellátását biztosítják. A rákos sejtek így nehezebben növekednek, illetve képeznek áttéteket.

Feketebors-kivonat

A fekete bors hatóanyaga a piperin, amely segíti egyes összetevők – pl. a kurkumin – jobb felszívódását a bélrendszerben, valamint segíthet megelőzni bizonyos daganatos betegségek kialakulását.

Lenmaglignán

A lignánok a fitoösztrogének csoportjába tartoznak, és erőteljes antioxidáns hatással rendelkeznek. Az élelmiszerek közül a lenmag a leggazdagabb lignánforrás. A lignánok fontos szerepet töltenek be az ösztrogénfüggő daganatok kezelésében: blokkolják a szintetikus ösztrogének daganat-előidéző hatását.

D3-vitamin

A D-vitamin fontos szerepet játszik az immunvédelemben. Hiánya jelentősen megnöveli számos súlyos krónikus betegség, köztük a daganatok kialakulásának esélyét, a már kialakult betegségeknél pedig a halálozás kockázatát, ezért pl. a rákos betegségben szenvedők esetén is kiemelten fontos a D-vitamin-szint normalizálása.

Tormapor

A torma elősegíti a rákos sejtek növekedésének gátlását, lassítja a daganat terjedését, így csökkenti az áttétek képződésének esélyét is. Mindez annak köszönhető, hogy nagy mennyiségben tartalmaz rákellenes enzimeket, amelyek segítik a szervezetet a méregtelenítésben a sejtek szintjén és kiküszöbölik a káros szabad gyököket.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!