Új jelszó kérése
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fogyókúra, fogyasztószerek

Fő kategória >Fogyókúra, fogyasztószerek

Sorrend:

30 days tabletta 120db

A 30 days™ lényege, hogy a has tájéki zsírfelesleg csökkentését támogatja, azaz a has, a derék és a csípõ méretet mérsékli.

A hasi zsír, az „alma típusú” elhízás, nemcsak esztétikai probléma, hanem komoly egészség- ügyi kockázatokkal is jár.

A kutatók szerint a veszélyes has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyama- tok zajlanak le. Ha csökkentjük a gyulladásos folyamato- kat, akkor csökken a has tájékon lévõ zsírok mennyisége és javul a zsíranyagcsere is.

A klinikai vizsgálatok szerint a 30 days™ használata mellett, harminc nap alatt a has, a derék és a csípõ mérete átlagban 1,8 cm-rel csökken,amely egy-két számmal kisebb ruhaméretet jelent 30DaysTM

Új lehetõség  a hasi zsírpárnák csökkentésére!

Csak 30 nap és csökkenhetnek a ruhaméreteid!

Európában már több mint 80 millió eladott 30DaysTM tabletta!

Baktériumok is okozhatnak elhízást?

Az elmúlt években több neves lapban is megjelentek olyan klinikai vizsgálatok, amelyek arra utalnak, hogy a túlsúly kialakulásában, egyéb tényezõk mellett, a bélrendszerben elszaporodó egyes baktériumok is döntõ szerepet játszanak.

Állat és humán kísérletekben kiderült, hogy azok az alanyok, amelyeknek a bélrendszerében a Firmicutis nevû baktérium család nagyobb mennyiségben van jelen, túlsúllyal és nagyobb testzsírral rendelkeznek, ráadásul azonos kalória bevitel esetén.

Ez egy megdöbbentõ felfedezés! Az is kiderült, hogy azoknál, ahol a Firmicutis mennyisége kisebb, túlsúly szinte alig fordul elõ, szintén azonos táplálkozás mellett.   Érdekes módon, ha az állatkísérletek során a sovány alanyoknál megnövelték a bélrendszerben lévõ Firmicutis törzsek számát, szintén túlsúly alakult ki, anélkül, hogy több táplálékot kaptak volna. A kutatók ebbõl arra következtettek, hogy a Firmicutis baktériumok mennyisége egyes arányban áll a túlsúllyal és az elhízással. A kutatók azt is megfigyelték, hogy a baktériumok okozta túlsúly fõként a has, a derék és a csípõ tájékon jelentkezett. Ennek azért van nagy jelentõsége, mert az úgynevezett hasi zsír, amely a hasüregben található szerveket is körülveszi, nagyon veszélyes az egészségre.

Ez az úgy nevezett „alma típusú” elhízás, amely olyan problémák kialakulásának kockázatát növeli, mint a 2-es típusú cukorbetegség vagy a szív-és érrendszeri betegségek. A szakemberek szerint a hasi zsír mennyisége megbízhatóbban vetíti elõre az idõ elõtti elhalálozás eshetõségét, mint a testsúly. Ezért a nõk közül azoknak, akiknek 80 cm felett van a derékbõsége, komoly veszélynek lehetnek kitéve. A férfiak esetén a kockázat 94 cm fölötti derékbõség esetén jelentkezik.

Mi a 30DaysTM és hogyan mûködik?

A 30DaysTM nevû étrend-kiegészítõ terméket úgy állították össze, hogy speciálisan a has tájéki zsírfelesleg csökkentését támogassa. Ez a terület a hasat, a derekat és a csípõt jelenti. Ezt a célt a 30DaysTM   két oldalról próbálja megvalósítani. A kutatók szerint a veszélyes has tájéki zsírszövetekben enyhe gyulladásos folyamatok zajlanak le a zsírszövetekben, amelyek egyébként érezhetõ problémát nem jelentenek, de jelentõsen befolyásolják az anyagcserét és a zsírok raktározását. Ezeknek a gyulladásos folyamatoknak a csökkentése nagy jelentõséggel bír a zsírraktárak csökkentésében. Ebben nagy szerepet játszik az immunrendszer erõsítése és a stressz csökkentése.

Ezt a feladatot a 30DaysTM   esetén az 1,3/1,6 béta glükán igyekszik biztosítani. A 30DaysTM  -ben világszabadalommal védett béta glükán található, amelyet a Biothera világcég gyárt. Ez a béta glükán számos klinikai vizsgálaton bizonyította, hogy gyorsan és hatásosan erõsíti az immunrendszert és csökkenti a stressz szintjét. Mivel   a májnak rendkívül fontos szerepe van a zsírraktározásban, ezért a 30DaysTM   olyan speciális gyógy-növénykeveréket is tartalmaz, amely hozzájárhat a máj, a vese és az epe tisztulásához, és méregtelenítéséhez. 

A különleges gyógynövénykeverék és a béta glükán együttesen járulhat hozzá ahhoz, hogy csökkenjen a has tájéki zsír, azaz karcsúbb legyen a has, a derék és a csípõ.  

A 30DaysTM   összetevõinek hatására csökkenhet a Firmicutis baktériumok aránya a bélrendszerben. A termék neve azért lett 30DaysTM , azaz 30nap, mert több klinikai vizsgálat szerint 30 nap használat mellett egy-két ruhaméret csökkenés tapasztalható, azaz a has, a derék és a csípõ mérete átlagban mintegy 2cm-rel csökkent.  Fontos megjegyezni, hogy a 30DaysTM   nem csökkenti az étvágyat vagy a bevitt kalóriák felhasználását.

Az egy hónap alatt elért eredmények, nem annyira a kilók számában, hanem inkább centiméterekben mérhetõk. Egy hónap alatt a test zsírszázaléka várhatóan 3%-kal csökkenhet. Természetesen érdemes és ajánlott a 30DaysTM hosszabb idejû használata, hiszen így az egy hónap alatt mért eredmények többszöröse is elérhetõ. Arra is fontos felhívni a figyelmet, hogy a tartós fogyás nem lehetséges életmódváltás nélkül. Ezért az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres és örömteli testmozgás is nélkülözhetetlen a sikerhez. A táplálkozás során célszerû kerülni a burgonyát, a tejterméket, a búzából készült ételeket, az édességeket és a cukros üdítõket. A 30DaysTM  rövid idõ alatt hatalmas siker lett! Európában eddig már több mint 80 millió tablettát adtak el belõle.

A 30DaysTM már Távol-Keleten és az Egyesült Államokban is elindult hódító útjára és most már hozzánk is elérkezett!

A 30DaysTM  használata:

2 X 2 tabletta reggel és este.

Egy doboz 30DaysTM 120 db tablettát tartalmaz, amely egy hónapra elegendõ mennyiség.

 
7 781 Ft
Apotheker thermo body gél 500 ml

A testkontúr gél - karcsúsító gél - speciális összetételének köszönhetően fokozza a helyi keringést, kúraszerű használata enyhíti a narancsbőr jellegű elváltozásokat.                         

Visszeres részeken ne használja a készítményt!

Két-három naponta alkalmazza kúraszerűen.                                       

Összetétel: PVM/MA Decadiene Crosspolymer, Hypericum Extr., Rosemary Extr., Thyme Extr., Sage-Extr., Crategus Extr., Glycerin, Propylene Glycol, Methylparaben, Menthol, Nicotinic Acide Ester, Triethanolamin, Water.

Használati utasítás: Heti 2x alkalmazva, szárazon masszírozza át a kezelendő felületet, majd a készítményt vékonyan kenje fel és masszírozza be, speciális fóliával tekerje be, majd pléddel takarja be. Néhány perc múlva (4-5 perc) jelentkezik a bőrpír, mely meleg érzéssel párosul.

A kezelés időtartama 40-50 perc. A fólia eltávolítása után masszírozza át a bőrt Ceramidos testápolóval, mely fokozhatja a bőr regenerálódását. Egyszerre mindig csak egy-egy területet kezeljen, így megakadályozza, hogy a keringés fokozódása megterhelje a szervezetet.

Tanácsos használata előtt egy kis részen a terméket kipróbálni, mely felvilágosítást ad az egyéni érzékenységre (alkar belső fele).

 
2 963 Ft
Arkocaps zöldtea kapszula 45 db

A levelek koffein tartalma segíti a trigliceridek kijutását a zsírszövetből, így az addig tárolt zsírok szabaddá válnak, és a szervezet könnyedén lebontja őket. 

 
2 124 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés