TOP termékek

Szavazás

Beauty color sense S08 hajfesték kakaóbarna

Beauty color sense S08 hajfesték kakaóbarna
Beauty color sense S08 hajfesték kakaóbarna

Ammónia mentes hajfesték.

Termék összetétele:

Hidrogén peroxidot tartalmaz. Tioglikolátot tartalmaz. Fenilén-diaminokat tartalmaz (S03, S04, S06, S07, S08, S09, S13, S14, S17, S18, S20). Fenilén-diaminokat (tulol-diaminokat) tartalmaz (S02). Resorcinolt tartalmaz (S02, S03, S04, S06, S07, S08, S09, S13, S17, S18, S20).

Eredeti csomagolásban száraz, hűvös helyen tartandó (5°C és 25°C között), elzárva a közvetlen napfénytől és egyéb gyújtóforrástól!

Kizárólag külső használatra! Végezzen próbát legalább 48 órával a festék felvitele előtt! Viseljen védőkesztyűt használatkor!

Szempilla és szemöldök festésére ne használja! Kerülje a szembe való jutást! A szemmel való érintkezés esetén hideg vízzel öblítse ki szemét! Festés kezdése előtt ajánlatos a kontaktlencsét kivenni. Ne használjon fémedényt vagy fémfésűt. Mindig frissen készített keverékkel fesse a haját. Semmiképpen ne tartsa a keveréket későbbi használatra, mivel teljes mértékben el fogja veszíteni a tulajdonságait.

Festés után haját alaposan öblítse ki bő vízzel!

Érzékenységi teszt: Alkalmazzon kis mennyiséget vékony rétegben a füle mögött vagy könyöke belső oldalán és hagyja 48 óráig anélkül, hogy lemossa. Amennyiben ezen időszakon belül allergiai reakció tüneteit észleli, a festéket nem szabad használni. A teszt negatív eredménye ellenére is előfordulhat allergiai reakció. Amennyiben a festék használatakor viszketés, kiütés vagy bőr pirosodása jelenik meg, mossa le a festéket meleg vízzel, állítsa meg a használatát és forduljon orvoshoz.

A hajfestékek súlyos allergiai reakciót okozhatnak. 16 éven aluli személyeknek nem szabad a terméket használni. Gyerekektől távol kell tartani. Ammóniamentes.

Mellőzze használatát, ha valaha már volt allergiás reakciója "fekete henna" tetoválás után!

1 094 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft
Adatok
Wsfind
483
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!