TOP termékek

Szavazás

Gyöngéd szülés csomag

Gyöngéd szülés csomag
Gyöngéd szülés csomag

Hatalmas áldás gyermeket a világra hozni, nincs érzés a világon, melyet ehhez hasonlítani lehet.

A Panarom Gyöngéd szülés csomagjában található egyedülálló masszázsolajok hatékonyan lehetnek segítségedre a szülés minden pillanatában, elejétől a végéig.

Gyöngéd szülés-születés Panarommal

A Világrahozó és a Parázs olaj azért született, hogy a szülésedben és a kisbabád születésében gyöngéden támogasson. Mindkét olajban olyan illóolajok vannak, melyek segítik a megnyílást és támogatják a tested természetes erőit.

Általában a Világra hozó olajjal kezdjük a csípő, hát, has és combok átmasszírozását, hogy serkentsük a szervezet oxitocin és endorfin természetes felszabadulását, ezáltal a gyöngéd szülés-születés körülményeinek megteremtését. Van úgy, hogy már megérkezett az idő, de a fájások még nem indultak el. Ebben mindig a szülésznő vagy az orvos mondja ki a végszót.

És ilyenkor soron kívül bevetjük a Parázs olajat, esetenként a bábakoktélt (kizárólag szülésznő javaslatára) és átmasszírozzuk az egész testet ezzel a vérbőség fokozó olajjal. Ez a módszer sok esetben megadja a kellő lökést ahhoz, hogy a szülés folyamata a maga természetes ütemében útnak induljon.

Egyéb más esetekben a Világra hozó olajjal kezdünk és a Parázs olajat akkor vetjük be, amikor a szülésznő/orvos azt mondja, hogy most kellene egy kis rásegítés. Ebben az esetben lehet a Parázs olajjal „tüzet adni” a folyamatnak és rásegíteni, hogy a fájások tovább erősödjenek.

Ez egy természetes rásegítés, ami a tested folyamatait támogathatja. Oldja a félelmet, felmelegíti a lelkedet, megnyit az ősbizalom befogadására és felkészít a nagy beavatásra, a szülésre. Mindkét olajat bátran használhatod.

Pontosabban bátran használhatja az, aki téged támogat a szülés folyamatában.

A szülésnél egyetlen lényeg van, hogy át tudd adni magad a benned megjelenő erőnek, ami azért jön, hogy a szülésben veled legyen. Ha valahol, valamikor nagyon fontos a mondat, hogy legyen minden úgy, ahogy Ő akarja, akkor ez a szülés pillanata. Átadni magam az erőnek, a sodrásnak, az áramlással együtt áramolni és a légzéssel a belső erőmhöz kapcsolódni.

Ez a születés esszenciája. Feller Adrienne

A csomag tartalma:

Világra hozó masszázsolaj (20 ml) Segít a szülés folyamatára hangolódni. A növényi olaj és illóolaj keverék növényi összetevőinek köszönhetően a szülés körüli nyugtató, lazító masszázshoz ajánlott. Hatására ellazul a test, oldódik a félelem, ezáltal a lélek megnyílik a szülés, születés csodájára. Használhatod akkor is, ha kórházban, akkor is, ha otthon hozod világra gyermeked. A masszázs a szülés óráiban megtartó erővel bír, segít ellazulni, segít összeszedni az erődet, így ha jól esik, kérd a szülésben téged segítőt, hogy masszírozza meg akár a teljes testedet a Világra hozó olajjal. A Világra hozó olajban található muskotályzsálya a szülés-születés egyik alapvető illóolaja. Segíti neked a szülés óráiban megtalálni azt a hullámzást, ami elvezet a gyermeked megszületéséhez, segít oldani az ismeretlentől és a fájdalomtól való félelmedet és feszültséget. A szantál és a damaszkuszi rózsa illóolajok elősegítik azt a belső munkát, amiben megtalálod magadban az őserőt. Szükség szerinti mennyiséggel masszírozzuk át a vajúdó asszony hátát és a csípőjét, vagy akár az egész testét finom, simító mozdulatokkal.

Parázs olaj (20 ml) Lendületet és energiát ad a szülés óráiban. Energetizáló, melegítő, pezsdítő illóolajainak köszönhetően szülés körüli stimuláló masszázshoz ajánlott. Ez a meleg és fűszeres illatú olajkeverék hatékony támogató, társ a szülés-születés óráiban, ha nagyobb lendületre, erőre lenne szükség. A Parázs olaj fokozza a keringést és enyhe vérbőséget okoz, ezáltal is támogatva a szülés természetes folyamatát. A szülést segítő szakemberekkel egyeztetve a Parázs olaj akkor is alkalmazható, ha a szülés ideje már eljött, de a fájások még nem kezdődtek meg. Fontos hangsúlyozni, hogy a Parázs olaj lendületet ad, azt az utolsó kis cseppet teszi bele a szülés folyamatába, amire a szülő nőnek szüksége van. A fahéj, szegfűszeg, gyömbér, kardamom illóolajok melegítő, vérbőségfokozó hatásuknál fogva elő tudják segíteni a szülés beindítását, amennyiben arra a baba is készen áll. A szülés és annak beindulása egy sokrétű folyamat, melynek jelentős momentuma, hogy az Édesanya készen álljon, meglegyen benne a hit, a bátorság, az erő, arra, hogy életet adjon gyermekének.


100% tiszta és természetes, bevizsgált illóolajat tartalmaz. 

A természetes illóolajok illata és színe enyhén változhat. Az illóolaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

8 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 450 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!