TOP termékek

Szavazás

INSTALASH: LashBOOST Szempillanövesztő hatású szérum 5 ml

INSTALASH: LashBOOST Szempillanövesztő hatású szérum 5 ml
INSTALASH: LashBOOST Szempillanövesztő hatású szérum 5 ml

Szeretnéd, hogy szempilláid hosszabbak és dúsabbak legyenek?

Növeld és ápold egyidejűleg a szempilláid és a szemöldököd a LashBOOST szérum segítségével!

A LashBoost szérummal már 15 nap elteltével látható eredményeket érhetsz el. A szérum tudatos választás azoknak, akik olyan szérumot keresnek, amelytől a szempilla és a szemöldök egészséges, dús és hosszú lesz. Kizárólag biztonságos összetevőket tartalmaz, fő hatóanyaga a szabadalmaztatott és innovatív WIDELASH®, amely a Biotinylate-GHK matrikin vitaminból áll.

Márka: Instalash

Felhasználás: Szempilla

Korosztály: Minden korosztály

Bőrtípus: Minden bőrtípus

Fő hatás: Speciális

Kiszerelés: 5 ml

 

Bővebben
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Részletek

Az orvosi vizsgálatok 15 napos használat után kimutatták a szempillák és a szemöldök:

- hosszának jelentős növekedését

- vastagságának jelentős növekedését

- sűrűségének jelentős növekedését

- erősségének jelentős növekedését

A szempillák mindössze 15 nap alatt hosszabbak, dúsabbak és erősebbek lesznek, kiemelve a női arc természetes szépségét. A szőrhagymák erősebbé válnak, a szempillák pedig ellenállóbbak a kihullással szemben. A szérum nem tartalmaz káros anyagokat, mivel célunk a szépség kiemelése, amely együtt jár az egészség megőrzésével, így összhangban van az "Egészséges ragyogás!" mottónkkal.

Szőrnövekedési kutatás

A szőrhagymákon végzett vizsgálat a 2%-os WIDELASH® tartalmú készítménnyel történt. A 14 napos teszt elteltével a szálak határozottan hosszabbak lettek.

A szérumot a szálak tövénél alkalmazzuk, így az azonnal felszívódik és közvetlenül a szőrhagymákba hatol. Ennek eredményeképpen minden egyes új szőrszál vastagabb, hosszabb és erősebb lesz.

A LashBOOST SERUM szempillaszérum a legjobb választás a vékony és gyenge szempillákkal rendelkező hölgyek számára, akik tökéletes hatást várnak a készítménytől. A magas hatóanyag tartalmú szérum láthatóan hosszabbítja és sűrűbbé varázsolja a szempillákat, így a továbbiakban nem feltétlen szükséges műszempilla építése. A szérum az életkorral meggyengült szempillák helyreállítására is ajánlott, amikor növekedési potenciáljuk csökken és törékennyé válnak. A LashBOOST Szérum egy regeneráló „bomba” a szempilláidnak!

A szérumot a szempillák tövénél alkalmazd, így azonnal, közvetlenül a szőrtüszőkbe szívódik fel, ahol minden szempilla élete elkezdődik. A szérum alkalmazkodik a szempillák természetes növekedési ciklusához, és hatékonyabb működésre serkenti a szőrtüszőket. Ennek következtében minden egyes új, az anagén fázisba lépő szempilla vastagabbá, hosszabbá és erősebbé válik.

A LashBOOST szérum tele van olyan aktív összetevőkkel, amelyek támogatják a szempillák állapotát. Az egyes összetevők meghatározott mennyiségének optimális hatása orvosilag bizonyított.

WIDELASH® - egy szabadalmaztatott tripeptid komplex, amelyet maximális mennyiségben adunk a termékhez, a biztonságos, de hatékony teljesítmény érdekében.

Növényi keratin - kukoricából, búzából és borsóból származó fehérjék komplexe, amely segít fenntartani a megfelelő hidratáltsági szintet, pótolja a hajszerkezetet felépítő összetevők hiányát és növeli a szabad aminosavak mennyiségét, így szempilláid fényesek és egészségesek lesznek.

Pisum Sativum (borsó) peptid – regeneráló hatású, mely növekedési lendületet ad szempilláidnak, mélyen hidratálja és kondicionálja azokat.

Kollagén - újjáépíti a szempillák szerkezetét, megakadályozza a töredezést, erősíti és visszaadja a természetes fényüket.

magas és alacsony molekulasúlyú hyaluronsav, a panthenol, a propilénglikol hidratálják ás erősítik a szempillákat, ragyogást adnak.

A termék kíméletes, még az érzékeny szeműek számára is. Nem csíp és nem irritálja a szemet.

Használati javaslat:

  • Alaposan tisztítsd és szárítsd meg a szemeket és a szemkörnyéket!
  • Vidd fel a szérumot a szempillák tövébe!
  • Hagyd a szérumot felszívódni!

Nappal hangsúlyozhatod tekinteted a LashBOOST MASCARA szempilla spirállal! A növekedést serkentő faktorral dúsított szempillaspirál kiegészítésképpen is alkalmazható, mivel kiemeli a szemed szépségét, miközben a nap folyamán gondoskodik a szempillák növekedéséről és a szőrszálak sűrűsödéséről. Így még intenzívebbé teheted szempilláid megjelenését, ha nappal szempillaspirált, éjszaka pedig szempillanövesztő szérumot használsz.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!