TOP termékek

Szavazás

INSTALASH: LiftBOOST Szempilla lifting és szemöldöklaminálás utáni kondicionáló 5 ml

INSTALASH: LiftBOOST Szempilla lifting és szemöldöklaminálás utáni kondicionáló 5 ml
INSTALASH: LiftBOOST Szempilla lifting és szemöldöklaminálás utáni kondicionáló 5 ml

LiftBOOST CONDITIONER Lash Lifting & Brow Lamination Aftercare

Szempilla lifting és szemöldöklaminálás utáni kondicionáló

A LiftBOOST kondicionáló egy intenzív, a szempilla lifting és szemöldöklamináló kezelés utáni szempilla- és szemöldökápoló. Ez az első ilyen típusú termék a piacon, amelynek természetes összetevő komplexe nemcsak meghosszabbítja mindkét kozmetikai kezelés tartósságát, hanem erősíti, táplálja és dúsítja a szempillákat és a szemöldök szálait. A kozmetikus szakemberek véleménye szerint a LiftBOOST kondicionáló az egyik a legjobb a kategóriájában kapható szérumok közül.

A LiftBOOST kondicionáló megtámogatja a kezelések hatását, így biztosítva, hogy azok hatása hosszabb ideig megmaradjon.

  • A legmagasabb minőségű tápláló hatású hatóanyaggal
  • A kondicionáló elősegíti, hogy a szálak jobban megtartsák a pigmentket, így akár 60%-kal tovább maradnak pigmentáltak, fényesek és rugalmasak
  • Sokkal látványosabb és hosszabb ideig íveltebb pillákat eredményez, amivel még kifejezőbbé teszi a tekintetet
  • Kompatibilis az összes szempilla lifting és szemöldöklamináló eljárással

Márka: Instalash

Felhasználás: Szempilla

Korosztály: Minden korosztály

Bőrtípus: Minden bőrtípus

Fő hatás: Speciális

Kiszerelés: 5 ml

Bővebben
9 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 473 Ft
Részletek

A LiftBOOST Kondicionálóhoz hasonló termékeket a szépségszalonokban a lamináló kezelés végén alkalmazzák. Most ez a professzionális kondicionáló, ugyanolyan koncentrált és tápláló formulával számodra is elérhetővé vált. A LiftBOOST Kondicionáló egy luxus ápolás a szempillák egészségéért és megerősítéséért, valamint a természetes szépségük kiemelésért.

A lifting és a lamináló kezelések a szempilla- vagy szemöldökszálakban lévő diszulfidhidakat megbontja, így tartósan megváltoztatják az alakjukat. A kezelés után a szálak nagyon szárazzá és törékennyé válhatnak.

A LiftBOOST egy vitaminbomba a szempillák és a szemöldök számára, amely természetes módon javítja a szerkezetüket, feltölti a sérült részeket, és mélyen tápláló hatású. A tápláló összetevők fokozzák a szempilla- és szemöldök szálak színét és ragyogóvá teszik őket, így meghosszabbítják a kezelések tartósságát.

Célunk a szépség kiemelése, amely együtt jár az egészség megőrzésével, így összhangban van az "Egészséges ragyogás!" mottónkkal.

Ha a kezeléseket követően védeni szeretnéd a szempillák és a szemöldök szálak egészségét, akkor javasoljuk a termék mindennapos használatát. A termék nem ragasztja össze a szempillákat, és a speciális kefének köszönhetően nagyon könnyen felvihető a szempillákra és a szemöldökre is.

A LiftBOOST Kondicionáló kizárólag biztonságos, természetes összetevőkből álló komplexet tartalmaz.

Növényi keratin - kukoricából, búzából és borsóból származó fehérjék komplexe, amely segít fenntartani a megfelelő hidratáltsági szintet, pótolja a szőr szerkezetét felépítő összetevők hiányát és növeli a szabad aminosavak mennyiségét, ami azt jelenti, hogy a szempilláid és szemöldököd fényesek és egészségesek lesznek.

Pisum Sativum (borsó) peptid - regeneráló hatású, mely növekedési lendületet ad szempilláidnak, mélyen hidratálja és kondicionálja azokat.

Kollagén - újjáépíti a szempillák szerkezetét, megakadályozza a töredezést, erősíti és visszaadja a természetes fényüket.

WIDELASH® – a Biotinylate-GHK (Biotinylate-Gly-His-Lys) és panthenol kombinációja, amely a szempillák regenerálása és táplálása mellett serkenti a szálak növekedését, növeli sűrűségüket és vastagságukat.

magas és alacsony molekulasúlyú hyaluronsav tökéletesen hidratálja és lezárja a szálak kutikuláit, így a szempillák simák, hosszúak és fényesek lesznek. Enyhíti az irritációkat és megelőzi azok kialakulását.

A termék kíméletes, még az érzékeny szeműek számára is. Nem csíp és nem irritálja a szemet.

A szempilla lifting és a szemöldöklaminálás után tudatos ápolásra van szükség. A biztonságos formulák rendkívül kíméletesek és különösen ajánlottak ilyen kezelések után. Nem tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek kizárnák a lifting vagy a laminálás utáni használatot.

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!