TOP termékek

Szavazás

Illatos otthon illóolajkeverék szett 7x10 ml

Illatos otthon illóolajkeverék szett 7x10 ml
Illatos otthon illóolajkeverék szett 7x10 ml

Varázslatosan különleges szett a hét legkedveltebb párologtatóba szánt illóolajkeverékkel.

Bárki számára ideális ajándékötlet.

Az otthonunk és a közösségi terek frissítésére, tisztítására és harmonizálására az egyik legjobb megoldás az illóolaj párologtatás. Élvezzük ahogy a varázslatos illatok átjárják testünket és lelkünket.

CSOMAG TARTALMA

Szeretlek illóolajkeverék (10 ml) A magyar nyelv olyan szépen és egyszerűen fejezi ki a szer-etet szóval, hogy mennyire fontos és az egyetlen megtartó energia a szeretet. Nincs ennél fontosabb éltető erő. A szeretlek illatkompozícióba bele tettem a rózsát, hogy a szíved ajtaját megnyissam, a jázmin a lelked melegségével kapcsol össze, a vetiver pedig összeköt a föld erejével, ami stabillá tesz, hogy minden helyzetben megőrizd a lényeget: a szeretetre való képességedet. 

Ellenjavallat: Nincs

Provence illóolajkeverék (10 ml) A Povence illóolajkeverék segítségével az otthonunkba a romantikus és szívet feltöltő provance-i vidék hangulatát hívhatjuk be. Az illatban megjelenik a levendula, a rozmaring és a kakukkfű játékossága és frissítő életérzése. Légfertőtlenítő és frissítő hatású illóolajkeverék, a benne lévő illóolajok a népi hagyományok szerint baktérium- és vírusölő hatásúak.

Ajánlott mindenkinek, aki Provence hangulatát szeretné az otthonába varázsolni.

Ellenjavallat: Nincs.

Gyerekszobában 1 éves kortól alkalmazható.

Eucaly’mix illóolajkeverék (10 ml) Az Eucaly'Mix illóolajkeverékben található eukaliptuszok varázsütésre repítenek el bennünket egy eukaliptusz erdő közepébe és arra bíztatnak, hogy lélegezz!!! Légy jelen. Immunerősítő, fertőtlenítő illóolajkeverék párologtatóba, diffúzorba vagy szaunázáshoz. Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik frissességgel és energiával szeretnék felhangolni a teret.

Ellenjavallat: 3 éves kor alatt nem ajánlott.

Immunarom illóolajkeverék (10 ml) Az Immunarom a maga fás, fűszeres és citrusosan balzsamos illatával egy meleg burkot von a térbe. A benne lévő balzsamos szuhar, a görcsöket feloldó dél-amerikai sárga fenyő és a lelket felszabadító niauli a szabad légzésre, a teljes jelenlétre hív el. Üde és egyben erősítő illata karakteres, befogadó érzést ad a térnek. Ebbe az illatba jó megérkezni és csak benne lenni. A benne lévő illóolajok kiválóan fertőtlenítik, tisztítják a teret és növelik a test és lélek ellenállóképességét.

Ellenjavallat: Nincs.

Gyerekszobában 6 hónapos kortól alkalmazható.

Meditáció illóolajkeverék (10 ml) A meditáció illóolajkeverék mélységek ajtajait nyitja meg bennünk a balzsamos és mély illatával, ugyanakkor a citrusos felütése a boldogság felé fordítja a lelkünket. Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akinek fontos a napi csend megélése. A Meditáció illóolajkeverékben található tömjén, balzsamos szuhar és elemi segíti a belső béke megteremtését környezetünkben és saját magunkban.

Ellenjavallat: Gyerekszobába nem ajánljuk 3 éves kor alatt a termék használatát.

Mindentudó illóolajkeverék (10 ml) Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik szeretnék a teret frissé és üdévé varázsolni, ami egyaránt biztosítja a koncentrációt a tanulás és a munka során felnőtteknek is.

A keveréknek a szicíliai citrom adja az alapját, ez friss atmoszférát és közösséget teremt, valamint védelmet ad minden kórokozóval szemben. Az eukaliptusz nyitottá és kíváncsivá, a benne lévő nemes babér bátorrá és a legjobb szónokká teszi a gyerekeinket, megkönnyíti a kommunikációt. Van benne kanadai csapfenyő, ami növeli az önbizalmat és segít minden változásban, erőt ad és átsegít az élet adta nehézségeken.

Az olajkeverék békét és harmóniát teremtő, ezért került bele az orvosi levendula. A kerti rozmaring az emlékezést erősíti a kis nebulókban és segíti a tanulást. A bölcsesség energiáját a fény felé törő fehér lótusz illóolajával cseppentettük bele, a damaszkuszi rózsa pedig a szeretet energiáját csókolja bele minden üvegcsébe.

A Mindentudó olajkeverék gyerekeknek, leginkább iskolásoknak született. Olyan kompozíciót szerettünk volna alkotni, amiért rajonganak az emberek (szülők, tanítók és gyerekek egyaránt), hogy könnyedén meghívást kapjon minden osztályterembe. Olyan csodát, ami erősíti szemünk fényeit, segíti az egészséges növekedésüket, frissíti a teret és megállítja a fertőzések továbbterjedését.

Ellenjavallat: Nincs.

Zen illóolajkeverék (10 ml) Az illóolajkeverék a citrus ligetek hangulatát idézi. A benne lévő illóolajok harmóniájának köszönhetően kiváló stresszoldó, feszültség oldó, harmonizáló hatású. Az illóolajkeveréket használhatjuk párologtatóba vagy diffúzorba. Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a környezetükben béke és harmónia legyen.

A Zen illóolajkeverékben található narancs, mandarin és cédrus egyensúlya harmóniát ajándékoz a térnek.

Ellenjavallat: Nincs.

Gyerekszobában 6 hónapos kortól alkalmazható.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból.

Természetes összetevőik miatt a termékek illata és színe enyhén változhat. A keverékek opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

21 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 060 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!