TOP termékek

Szavazás

LONG 4 LASHES - GOLD Szempilla növesztő hatású szérum 4 ml

LONG 4 LASHES - GOLD Szempilla növesztő hatású szérum 4 ml
LONG 4 LASHES - GOLD Szempilla növesztő hatású szérum 4 ml

Hosszú, elbűvölő szempillákról álmodsz?

Szeretnél csábító tekintettel felkelteni a figyelmet?

Most megteheted a kiváló Long4Lashes GOLD szérummal!

A még több hatóanyagot tartalmazó aktív összetevőknek köszönhetően a szempillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek. A látványos szempillák hatásának fokozása érdekében a szérum csökkenti a szempillák kihullását, és még ragyogóbbá varázsolja őket. Lépjen a reflektorfénybe a Long4Lashes segítségével, és mutassa meg természetes szépségét!

A BAICAPIL™ növényi komplex aktiválja a hajhagymák őssejtjeit, stimulálja a szempillák növekedését és vastagságukat. Az alacsony molekulasúlyú hyaluronsav behatol a szempillákba, javítja azok textúráját, puhává és fényessé teszi őket.

A vörös lóhere kivonaton alapuló CAPIXYL™ komplex a szempillák életciklusának kezdetétől fogva hat - láthatóan javítja a szempillák megjelenését, megállítja a szempillák kihullását, kifejező tekintetet kölcsönöz a szemnek.

Használati javaslat: A megtisztított arcot és szemet törölje szárazra, majd az ecsetes applikátorral vigye fel a szérumot a szemhéjra, a felső szempillasor fölé. Alkalmazza naponta egyszer, esténként. Ne vigye fel a szem belső zugába vagy az alsó szempillasorra. Az első eredmények 4 hét rendszeres használat után lesznek észrevehetőek. A maximális eredmény érdekében végezze el a teljes 6 hónapos kezelést. Az eredmények fenntartása érdekében a kúra befejezése után hetente 3-4 alkalommal alkalmazza a szérumot.

A 4 ml-es kiszerelés körülbelül hat hónapos napi használatra elegendő.

FONTOS: A terméket a kontaktlencse viselők is használhatják (a termék alkalmazása előtt távolítsa el a lencsét), kemoterápia után, épített műszempillákon is, tetovált szemen és festett (hennás) szempillákon is.

FIGYELMEZTETÉS A kezdeti használat során időnként bőrirritáció léphet fel. Ilyen esetben ajánlott a termék alkalmazását egy napra abbahagyni, ami után az esetleges mellékhatásoknak el kell múlniuk. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz.

Krónikus szembetegség esetén a szérum használata előtt forduljon orvoshoz! Kerülje a termék és a szemgolyó érintkezését! Ha a termék a szemébe kerül, öblítse ki bő, langyos vízzel.

Ne használja a termék összetevőivel szembeni túlérzékenység esetén, valamint piros, irritált vagy sérült bőrön. A szem kipirosodása vagy irritációja esetén hagyja abba a szérum használatát! Ha a tünetek továbbra is fennállnak, forduljon orvoshoz.

A szérumot használó egyes vásárlóknál (különösen hosszan tartó használat esetén) a bőr enyhe sötétedését figyelték meg a felvitel helyén. Ez egy tolerálható hatás, a bőr idővel visszanyeri korábbi kinézetét. Ha Önnek ez problémát jelent, egyáltalán ne használja a terméket.

Elegendő kutatás hiányában ne használja a terméket terhesség vagy szoptatás alatt. A terméket nem szabad használni kemoterápia alatt és 18 év alatti kiskorúaknak sem. Szobahőmérsékleten és gyermekek elől elzárva tárolandó.

Márka: Long 4 Lashes

Felhasználás: Szempilla

Korosztály: Minden korosztály

Bőrtípus: Minden bőrtípus

Kiszerelés: 4 ml

12 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 620 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!