TOP termékek

Szavazás

Suli csomag

Suli csomag
Suli csomag

A Panarom Suli csomaggal az iskolai tanévkezdést és mindennapokat szeretnénk segíteni. 

A csomaghoz egy Panarom vászontáskát is adunk ajándékként.*

A csomag tartalma: 

Mindentudó: A Mindentudó olajkeverék gyerekeknek, leginkább iskolásoknak született. Olyan kompozíciót szerettünk volna alkotni, amiért rajonganak az emberek (szülők, tanítók és gyerekek egyaránt), hogy könnyedén meghívást kapjon minden osztályterembe.

Olyan csodát, ami erősíti szemünk fényeit, segíti az egészséges növekedésüket, frissíti a teret és megállítja a fertőzések továbbterjedését.

Fény esszencia: A Fény esszenciában lévő illóolajok a népi megfigyelések alapján jótékony hatásúak, elősegítik a stressz- és a feszültségek oldását.

Megfigyelésük alapján rendszeres alkalmazásukkal csökkenthető, kitörölhető a lélekből a szorongás, félelem, képtelenség érzése.

Naponta többször belélegezve, vagy növényi olajjal összekeverve a Solar plexusra* kenve jótékony hatást fejt ki a lélekre.

Használatát reggel, indulás előtt ajánljuk.

Mesélő hold: Az illóolaj keverék használata llágy, nyugodt hangulatot teremt a gyerekszobában, így elősegítheti a pihentető alvást.

Lefekvés előtt 20 perccel, a szoba méretétől függően 5-7 cseppet tegyünk vízzel telt párologtatóba.

Leo varázsolaja: A 100% tisztaságú illóolaj keverék elősegítheti az immunrendszer erősítését.

Használatát reggel javasoljuk. Hatása elősegíti a közösségbe való beilleszkedést.

Naponta egyszer 6-6 cseppet kenj a mellkas és a hát területére reggelenként és gyöngéd mozdulatokkal masszírozd be a gyermek bőrébe. 

27 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 400 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!