TOP termékek

Szavazás

Herbatint

A 18 legnépszerűbb tartós hajfesték közül a Herbatint a legbiztonságosabb!
Kismamáknak, allergiásoknak, hajhullásban szenvedőknek... és mindenkinek ajánljuk, aki csodálatos, fényes, természetes hajat, és az egészségre nem káros hajfestéket szeretne!

A HERBATINT a növények és gyógynövények, valamint a minimális mennyiségű gyógyszerészeti vegyi anyagok egyensúlyba helyezésével egyedülálló hajfestéket alkot, mely nemcsak kíméletesen festi, de táplálja és védi is a hajat és az ősz hajszálakat is teljesen befedi  (kivéve a felhasználók ~10%-ánál, a 9N és 10N árnyalatokat, intenzív őszülés és nagyon erős szálú haj esetében, mikor is célszerű 2 tőfestést végezni).
A Herbatint Vegetal Color (Henna alapú) 100%- ban Bio Hajfesték

Herbatint növényi hajfesték 36 ragyogó színárnyalatban kapható.

Minimális hidrogén-peroxid! 

Minden tartós hajfestéket hidrogén-peroxiddal kell keverni, különben a szín az első alkalommal kimosódna.
Azonban mivel a HERBATINT magas tisztaságú, nagyon kis molekulaszerkezetű bio szín-pigmenteket tartalmaz, nagyon alacsony dózisú peroxid is elegendő a hajszál cuticula rétegének megnyitására. Az előhívó mindössze 3% peroxidot tartalmaz, ami jóval az európai jogszabály (EC NO 1223/2009) által megengedett 6%-os határérték alatt van (olyan töménységű, mint a szájvizekben).
A 3% hidrogén-peroxid tartalom az egészséges határon belül van. Az intenzívebb szőkítő hatással rendelkező hajfestékek 9-12% hidrogén-peroxid-koncentrációval rendelkeznek, ami elkerülhetetlenül hatással van a haj szerkezetére és egészségére.

A PPD (p-Phenylenediamine) jelenleg állandó és nélkülözhetetlen összetevője a hajfestékeknek, mivel ez teszi lehetővé az ősz haj hatékony fedését. Az Európai Unio Tudományos Bizottságának szabályzata szerint a PPD koncentrációja 2% lehet (az alkalmazásra kész keverékben). A Herbatint hajfestékek keverékében az átlagos PPD koncentrációja 0,37%!!! – így jelentősen az engedélyezett határérték alatt van. Ha egy tartós hajfesték nem tartalmaz PPD-t, akkor ezt PTD-vel (Para-Toluenediamine) helyettesítik, mely a PPD-hez hasonlóan allergiás reakciót válthat ki.

  • Franciaországban 2017-ben a legnépszerűbb festéknek választották meg a női fogyasztók termék elégedettségi felmérésében. 70 felhasználó részvételével 12 hetes minőségvizsgálatnak vetették alá, melynek nyertese a Herbatint lett!
  • 2016-ban az USA-ban kapta meg kivételes hajtápláló tulajdonságai miatt és a vásárlói összesített vélemények alapján a Best of Natural Beauty díját!
  • A „60 Millions de Consommateurs” francia magazin 2011-es tanulmánya szerint a 18 legnépszerűbb tartós hajfesték közül a Herbatint a legbiztonságosabb.

Mi a különbség a Herbatint növényi festék és a henna alapú növényi festék között? 
A hennával ellentétben a Herbatint hajfesték kikeverése és felvitele egyszerűbb, a festék szagtalan. A henna a hajszálakat kívülről festi be, egy vékony filmréteggel borítva a hajat, ami „ledobja” a többi tartós hajfestéket. 

A Herbatint festék gyengéden behatol a hajszálak szerkezetébe anélkül, hogy azt károsítaná.

  • TARTÓS
  • Nincs több ammónia
  • Nincs több rezorcin
  • Nincs több alkohol
  • Kevesebb peroxid
  • 100%-os őszfedés
  • Elérhető árfekvés


Bőrgyógyászatilag tesztelve érzékeny bőrön, bőrkompatibilitása kiváló. Ez az eredmény megerősíti a márka megkülönböztető minőségét és egyedülálló, finoman kiegyensúlyozott formuláját. 

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
8 féle organikus gyógynövénykivonatot tartalmazó formula, mely táplálja és védi a hajat és a fejbőrt, megőrzi a szín intenzitását, valamint természetes és hosszan tartó eredményt biztosít.

36 (EGYMÁSSAL KEVERHETŐ) SZÍN
Találja meg az ideális árnyalatot, egyetlen színt választva vagy több árnyalatot összekeverve, hogy egyedi és természetes megjelenést érjen el. A flakonok visszazárhatók, így összekeverés nélkül a hajfesték megőrizhető a későbbi alkalmazásokhoz. (Rövid haj esetén akár 2 festésre is elegendő.)

EGYSZERŰ HASZNÁLAT
A Herbatint hajfesték gél állagának és szagtalan formulájának köszönhetően könnyű kikeverni és felvinni. Tökéletes eredmény mindössze 40 perc alatt.

SZÍNEREDMÉNY
A Herbatint kíméletes formulája alacsony hidrogén-peroxid koncentrációval (3%) lehetővé teszi, hogy természetes hajszínét maximum 2 árnyalattal világosabbá tegye. Csak a magasabb hidrogén-peroxid-koncentrációjú (9-12%) hajfestékek rendelkeznek erősebb szőkítő hatással, ami elkerülhetetlenül hatással van a haj szerkezetére és egészségére.

A TERMÉSZET TISZTELETBEN TARTÁSA
A Herbatint csomagolása teljesen újrahasznosítható, bevonat nélküli, eredetmegjelöléssel ellátott papírból készül. A Herbatint ellenzi az állatkísérleteket és vegánok számára is alkalmas. A flakonok újra lezárhatók és újra felhasználhatók, így csak a szükséges terméket használhatja fel, a többit pedig megőrizheti későbbi alkalmazásokhoz, elkerülve a pazarlást.

A HERBATINT TERMÉK DÍJAI, ELISMERÉSEI


2021.
Best of Natural Beauty Awards – BETTER NUTRITION (USA)

A Herbatint Royal Cream hajkondicionálót és a Herbatint Aloe Vera normalizáló hajsampont az év termékének ismerték el kivételes tulajdonságaik miatt.

 

2020.
Best of Natural Beauty Awards – BETTER NUTRITION (USA)

A Herbatint Royal Cream hajkondicionálót az év termékének ismerték el kivételes tulajdonságai miatt.

 

2018.
Best of Natural Beauty Awards – BETTER NUTRITION (USA)

A Herbatint Royal Cream hajkondicionálót az év termékének ismerték el kivételes tulajdonságai miatt.

 

2017.
Victorie de la Beauté (Franciaország)

A női fogyasztók termék elégedettségi felmérésében a legnépszerűbb hajfestéknek választották. 70 felhasználó részvételével 12 hetes minőségvizsgálatnak vetették alá, melynek nyertese a Herbatint lett!

 

2016.
Best of Natural Beauty Awards – BETTER NUTRITION (USA)
A Herbatint hajfesték kivételes hajtápláló tulajdonságai miatt és a vásárlói összesített vélemények alapján a Best of Natural Beauty díját kapta meg.

 

2012.
Ecofamily Award (Lengyelország)

A Természetes és Környezetbarát Termék kategóriában kapott elismerést.

 

2011.
60 Million Consommateurs magazin elismerése (Franciaország)

A magazin tanulmánya alapján a 18 legnépszerűbb tartós hajfestékmárka közül a Herbatint a legbiztonságosabb.

 

2000.
American Award for Quality (USA)

Nemzetközi elismerésként Aranycsillaggal jutalmazták hatékonysága és innovációja miatt.